Hoe snel is een ontruimingsbedrijf?

Als er een woning of bedrijfspand ontruimd moet worden, kan dit als zeer stressvol en tijdrovend worden ervaren. Naast dat de reden voor een ontruiming soms niet zo leuk is – zoals een overlijden, echtscheiding of faillissement -, is het ontruimen van een pand een behoorlijk grote klus. Een goede oplossing hiervoor is het inschakelen van een ontruimingsbedrijf. Ben je benieuwd hoe snel een ontruimingsbedrijf is? Wij zetten alle belangrijke informatie op een rijtje.

Ontruiming binnen één dag

Een woningontruiming door Goedkoop Ontruiming wordt vaak uitgevoerd binnen één dag. Enkel bij zeer grote of ernstig vervuilde panden kan de ontruiming iets langer in beslag nemen. Het team van het ontruimingsbedrijf is zeer ervaren en deskundig. Ze gaan hierdoor snel en efficient te werk. Dit is niet alleen fijn als je haast hebt, maar ook als je een ontruiming zo spoedig mogelijk wilt afronden. Terwijl jij je bijvoorbeeld bezig houdt met het inrichten van een nieuwe woning, weet je zeker dat de spullen ingepakt worden en dat de oude woning schoongemaakt wordt.

Ontruimen met spoed

Moet het pand met spoed ontruimd worden? Bijvoorbeeld omdat de huurperiode afloopt of omdat het pand verkocht is? Ook dat kan vaak geregeld worden met een ontruimingsbedrijf. Het is in dit geval belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met het bedrijf. Geef aan dat de ontruiming met spoed uitgevoerd moet worden en laat eventueel direct weten wat de deadline is. Het team zal je een offerte sturen en laten weten wat er mogelijk is. Een ontruimingsbedrijf werkt altijd flexibel, discreet en professioneel.

Verhuisbedrijf

Is een groot deel van de inboedel al ingepakt? Of heb je tijd om dit zelf te doen? Dan kun je ook overwegen om een verhuisbedrijf zoals Actie Verhuizingen in te schakelen. Een verhuisbedrijf heeft vaak maar enkele uren nodig om jouw spullen in- en uit te laden. Een verhuisbedrijf kan, indien gewenst, ook aanvullende diensten leveren. Denk hierbij aan het leveren en inpakken van dozen, schoonmaken van het oude pand en meubelstukken in elkaar zetten. Als je deze diensten meerekent zal een verhuisbedrijf ongeveer even snel werken als een ontruimingsbedrijf.