Waarvoor kan je een portretfoto allemaal gebruiken?

Een portretfoto laten maken door LINK Fotografie is een goed plan. Je straalt er als bedrijf, maar ook als persoon zelf professionaliteit mee uit. Dit is altijd heel handig en een goede investering. Een portretfoto kan je gebruiken bij een interview, op je cv en onder ander voor een website. Het kan gebruikt worden op meerdere kanalen. Super handig dus om een portretfoto van jezelf te hebben. 

Wanneer schakel je een portretfoto in?

Een portretfoto brengt een beeld van een persoon. Je kan er een hoop mee uitstralen. Een portretfoto benadrukt een hoop aspecten. Het geeft een goede eerste indruk. Een portretfoto kan je als bedrijf gebruiken op je eigen website. Hier kan je jouw team in beelden laten zien. Zo laat je een goed beeld zien van het team. Je kan een portretfoto ook gebruiken op je cv. Je straalt dan ook nog eens professionaliteit af. Wil je er als bedrijf ook professioneel eruit zien? Dan is het ook een goed idee om van iedereen foto’s te laten maken. Voor LinkedIn kan je een portretfoto ook goed gebruiken. LinkedIn is toch zakelijker dan Instagram. Daarnaast kan een portretfoto ook gebruikt worden bij een interview. Zo krijgen de lezers een duidelijk beeld over wie het interview gaat. Een portretfoto kan je dus voor verschillende doeleinden gebruiken. Ideaal dus om er één te laten maken!

Wanneer is jouw portretfoto aan vervanging toe?

Het is belangrijk om jouw portretfoto met regelmaat te veranderen. Zo blijft jouw portretfoto realistisch. Het is niet noodzakelijk om jouw foto om het jaar te veranderen. Dat is overbodig. Het is wel slim om na een paar jaar de foto up te daten. Zo blijft de foto realistisch en blijven mensen jou herkennen. Een portretfoto kan je bij veel dingen gebruiken. Het is dan dus ook belangrijk dat de foto van goede kwaliteit is en bijgewerkt is. Iedereen verandert wel eens of heeft een andere haarcoupe gekregen. Het kan ook zijn dat je een bril heb gekregen. Hierdoor verandert je uiterlijk. Je foto moet wel ten alle tijden up-to-date zijn.