De voordelen van een kantoorunit huren

Soms hoor je mensen wel eens gekscherend roepen: ‘Wow, wat een unit is dat zeg!’ Hiermee wordt vaak iets van grote omvang aangeduid. Maar wist je dat het ook mogelijk is om daadwerkelijk extra units te huren of kopen? Dit brengt verschillende voordelen met zich mee voor ondernemers. Hoe dat precies zit, lees je hier.

Groot aanbod aan verschillende soorten units

Kantoorunits zijn in allerlei verschillende afmetingen en soorten te bestellen. Je kunt dus zowel units kopen als huren, afhankelijk van hoe lang je de extra ruimte nodig hebt. Run je een bouwbedrijf, dan is een een verrijdbare kantoorunit voor jouw personeel bijvoorbeeld geen overbodige luxe. In dat geval is het aan te raden om deze gewoon aan te schaffen. Ben je echter bezig met een verbouwing en is de extra kantoorruimte alleen nodig om tijdelijk ruimte te bieden aan jouw kantoorpersoneel zolang de extra muren nog niet droog en gestuct zijn? Dan is huren een geschikt alternatief. Je hebt dan namelijk niet lang een unit nodig, waardoor je beter een kortetermijninvestering kunt doen. Je kunt een unit huren bij Dit is Plek

Voor elk budget is er een geschikte oplossing

Het maakt niet uit of je veel of weinig te besteden hebt; voor ieder budget is een een kantoorunit te huur of te koop. Het is ook mogelijk om een tweedehands unit te bestellen. Gebruikte units worden namelijk standaard goed gecontroleerd na het eerste gebruik, waardoor je ook bij tweedehands units verzekerd bent van een goede kwaliteit unit.

U bent flexibeler in uw planning

Doordat de units tijdelijk gehuurd kunnen worden, ben je als ondernemer veel flexibeler in jouw planning. Een bedrijfsunit huren is perslot van rekening vele malen goedkoper dan een ander bedrijfspand huren. Daarbij is er geen sprake van grote onderhoudskosten, wat wel het geval kan zijn als je een aparte bedrijfsruimte huurt. Door te huren wordt er bovendien minder beslag op jouw vermogen gelegd, wat jouw fiscale positie ook ten goede komt.

De units worden gemonteerd geleverd en weer afgebroken na de huurperiode

Wanneer je bezig bent met een verbouwing of andere werkzaamheden, wil jij je daarop focussen. Jouw medewerkers ook. Daarom kun je het jouw medewerkers maar beter zo makkelijk mogelijk maken met een bedrijfsunit. Deze worden door deskundige partij als Dit is Plek op locatie gemonteerd of gemonteerd aangeleverd. Loopt de huurperiode af? Dan wordt de unit ook weer gedemonteerd en heb je hier verder geen omkijken meer naar.